2a sessió de Cinema per a tothom: Uglydolls (19/05/19)


Canvi de pel·lícula i nou sistema de pagament

Benvolguts/des,

Degut a canvis sobrevinguts en les estrenes de cartellera, la propera pel·lícula que es projectarà en el marc del cicle “Cinema per a tothom” el diumenge 19 de maig, serà “UGLYDOLLS” (enlloc de Mr.Link”).

També us informem que hem incorporat nou sistema de pagament a fi d’agilitzar l’accés al cinema.  A partir d’ara en el mateix moment de fer la reserva d’entrades s’efectuarà també el pagament, d’aquesta manera el diumenge de la projecció només caldrà recollir-les al Cinema de Sant Cugat, pensem que d’aquesta manera ens estalviarem estona d’espera.  

A més el nombre d’entrades a preu reduït per reserva anticipada s’amplia, ja no es limita a les primeres 100 localitats sinó que inclouen totes aquelles reserves que es facin fins al dijous anterior al dia de la projecció. El divendres, dissabte i diumenge de projecció, seran a 5 euros.

Una vegada més us volem agrair la confiança i participació en aquest projecte tan il·lusionant de lleure inclusiu en família.

2a sessió: diumenge 19 de maig, a les 12 h UGLYDOLLS”


SINOPSI

Fa molts anys, es van crear els ninots per donar felicitat a tots els nens del món. Però, alguna vegada t'has preguntat d'on vénen? Viuen en una ciutat màgica on tot és perfecte. Per contra, els UglyDolls, els ninots de peluix imperfectes, viuen en UglyVille. Un món en què ningú els jutja i en el qual se senten feliços i protegits. Què passaria si aquests dos mons s'unissin? Prepara't per a aquesta divertida i bojaðAquí podeu veure el tràiler: 


3a Sessió: Diumenge 23 de juny, a les 12 h, projecció de “TOY STORY 4”

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Preu de les entrades  
·         3,5 euros, reserva anticipada a través de Grup TEA Sant Cugat. (fins a les 24 h del dijous anterior al diumenge de la projecció)
·         5 euros, divendres i dissabte anteriors al diumenge de la projecció i el mateix dia

Reserva i pagament de les entrades: les entrades les podeu reservar i pagar anticipadament clicant AQUI 

Recollida de les entrades: s’han de recollir el mateix dia de la sessió a partir de les 11.30h al mateix vestíbul del cinema

Guiad’anticipació a la sessió de cinema que hem elaborat per a les persones amb TEA que ho necessitin.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada