El projecte “Cinema per a tothom” s’estrena amb èxit



Aquest diumenge 28 d'abril ha arrencat el projecte Cinema per a tothom a Sant Cugat. En aquesta primera sessió s’ha projectat la pel·lícula "El Parque Mágico" i han assistit més de 200 persones.
Cinema per a tothom és una iniciativa de lleure cultural inclusiu. L’objectiu és oferir una activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre de l’Autisme). Les sessions de cinema estan pensades perquè hi hagi un ambient confortable que garanteixi la tranquil·litat i el gaudi dels nens i nenes amb TEA i els seus familiars i amics.

Característiques de la sessions
·       La projecció comença directament, sense tràilers ni anuncis previs
·       Hi ha llum ambient durant tota la sessió
·       El volum és més baix de l’habitual (adaptació sonora a la sensibilitat acústica)
·       Es pot transitar per la sala. Si el nen/a vol sortir de la sala es trobarà racons de joc a l’exterior on es dinamitzen activitats amb monitoratge especialitzat i alhora els pares i/o germans poden seguir gaudint de la pel·lícula.
·       Està permesa l’entrada d’alimentació externa al cinema
·       Les pel·lícules són estrenes de cartellera

Serveis addicionals
·       Sala i espais senyalitzats amb pictogrames
·       Preparació de material d’anticipació a l’esdeveniment

Cinema per a tothom és una proposta que el Grup TEA Sant Cugat impulsa a partir d'aquest mes, conjuntament amb Paidos, l’Ajuntament i els Cinemes Sant Cugat. Les següents sessions seran els diumenges 19 de maig i 23 de juny, a les 12 h, amb la projecció de Mr.Link i Toy Story 4, respectivament.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada