Sessió de Treball del Grup TEA Sant Cugat

Avui ens hem trobat per fer un DAFO per tal d’extreure dades per poder tirar endavant un projecte i focalitzar la nostra activitat com a associació.

La participació ha estat molt elevada amb una representació de més del 50% de les famílies associades.

Ens ha preparat i dinamitzat l’activitat la Cecília Aranda, que també es farà càrrec de la gestió de les dades, tant de les que han sortit de la sessió com de les que surtin de l’enquesta que està preparant per a les famílies. A partir de la informació resultant, n’extraurà els objectius generals i els més concrets per tal d’elaborar un projecte i de focalitzar les nostres accions i estratègies com a associació.

La Cecília té experiència en la gestió d’ONG i ara treballa a Brussel·les com a coordinadora de Projectes Internacionals a IFM·SEI . Durant tota la sessió hem gaudit de la seva experiència i entusiasme en aquest tema.

La Cecília ha combinat diverses dinàmiques que han enriquit la sessió: tècniques de participació instantània mitjançant una plataforma on-line i la utilització dels nostres propis smartphones, participació individual, discussió en petit grup, exposició d’idees, discussió en gran grup... Això ha fet que la sessió fos molt dinàmica, participativa, interessant i productiva. De fet, les gairebé tres hores de durada han passat volant. Fins i tot l’esmorzar estava integrat en una de les activitats on, en silenci (...mentre es menja no es parla...), deixàvem escrits els nostres desitjos entorn al TEA en cadascun dels àmbits: familiar, de ciutat, com associació...

Agraïm a la Cecília la seva disponibilitat perquè ens ha carregat les piles, hem sortit més enfortits com a associació i ens ajudarà a focalitzar els esforços.


També volem agrair a tots els qui han participat amb tan bona predisposició. Avui s’ha fet evident la fortalesa real de la nostra associació: les nostres famílies.

Si estàs interessat a participar-hi del nostre projecte, envian's un correu electrònic a grupteasantcugat@gmail.com. Sereu benvinguts!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada