L’hora del TE-A: Xerrada

Des del Grup TEA Sant Cugat ja hem donat el tret de sortida al segon cicle de xerrades, fetes per especialistes, sobre temes d’interès per a familiars d’infants i joves diagnosticats de TEA.

En aquesta primera sessió hem tingut la sort de comptar amb l’Equip de TotTeràpia Mira-sol.

Ha estat una exposició molt interessant on la totalitat dels assistents han pogut participar expressant els seus dubtes i neguits i compartint les seves experiències. La prova de l’interès que ha despertat és que les dues hores han passat volant i, una vegada s’ha donat per acabada la sessió, molts dels assistents s’han quedat a la sala per comentar algun dels aspectes exposats.

Us recordem les pròximes activitats culturals que tenim previstes i a les quals esteu convidats:

Febrer 2018: dijous 1: La TE(v)A pel·lícula Projecció de Snow Cake (2006). Amb Sigourney Weaver i Alan Rickman. Presentada a la II Conferència Internacional d’Autism Cymru de Cardiff.
Febrer 2018: dijous 8: Fem un te amb..., Albert Rodríguez, advocat i adjunt al gerent de SOM Fundació. Parlarem de TEA: Aspectes legals i planificació de futur.
Febrer 2018: dijous 15: Punt de trobada. L’espai dels pares i mares. Compartim experiències i compartim berenar. Servei gratuït de préstec de llibres.

A banda de les activitats programades, ens podeu trobar tots els dijous, entre les 18h i les 20h al despatx-3 de la primera planta de la Casa de Cultura. Vine i desconnecta! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada