Taula de Salut Mental de Sant Cugat

Així que ens vam constituir com a associació, l'Ajuntament ens va convidar a la participar de la Taula de Salut Mental de la nostra ciutat.

Aquesta Taula de Salut Mental s'engloba dins la Taula del Tercer Sector, que és la institució que representa el conjunt de les entitats socials catalanes, on s’aborden els temes amb la participació de tots els estaments implicats. Això permet que les decisions que es prenguin siguin rellevants.

És una plataforma molt interessant ja que compta amb la presència de personal de l’àmbit educatiu i sanitari. També hi són representades altres associacions de salut mental de la nostra ciutat.  Ja hem assistit a les reunions d’abril i maig.

Ara mateix estem treballant en la recollida de propostes per al pla quadriennal per a l’abordatge de la salut mental que ha proposat l’Ajuntament. En la propera reunió es farà la presentació de l’estudi de diagnosi de l’estat de la salut mental al nostre municipi. Una vegada conegut el resultat, en la Taula de juliol, la representant de l’Ajuntament recollirà les propostes pel pla d’acció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada