Nova temporada de Cinema per a tothomBenvolguts socis/es,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el projecte Cinema per a tothom contínua en marxa i pren volada. Enguany a més d'oferir les estrenes comercials de la cartellera, també hem iniciat una col·laboració amb Drac Màgic per programar pel·lícules seleccionades per la seva qualitat audiovisual i cultural adreçades a infants i joves.

Amb la feina i la complicitat de Paidos-Fundesplai, l’Ajuntament, els Cinemes de Sant Cugat i el Grup TEA , el projecte Cinema per a tothom s’ha integrat com una activitat més de la programació de cinema del nostre municipi, i d’aquesta manera s’ha consolidat l’aposta feta pel lleure inclusiu en família.

El divendres 20 de setembre es repartirà l’encartable que recull tota la informació de Cinema a Sant Cugat d’octubre 2019 a febrer 2020, del que  Cinema per a tothom també en forma part.
En primícia us fem saber que les dates per les properes sessions de Cinema per a tothom, seran: els diumenges  20 d’octubre, 24 de novembre i 15 de desembre. Resteu alerta per conèixer les pel·lícules programades, ben aviat estarem en disposició d’anunciar-les.

Si voleu saber-ne més escolteu el programa Sant Cugat a fons a Ràdio Sant Cugat, el dia 26 de setembre, a les 11.45 h, l'entrevista a Joan Montserrat (membre de Grup TEA Sant Cugat) i Christian Pardo (de Paidos-Fundesplai), dos dels integrants de la comissió que han fet possible Cinema per a tothom.

Per molts anys i moltes estrenes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada