Participació a la Festa dels Supers i Celebració del Día Mundial de la Salut Mental

2016-10-22

Participació a la Festa dels Súpers

Avui, sota el paraigües de Fundació Congost Autisme, ens hem agrupat tot un plegat d'associacions TEA de Catalunya en un dels estants d'aquest gran esdeveniment infantil.

Ha estat la primera acció conjunta de moltes més que de ben segur que vindran. Estem fent xarxa per tal de sumar esforços davant les administracions i millorar la qualitat de vida dels nostres infants i joves en tots els àmbits: educació, lleure, sanitat...

L'activitat que hem fet per donar a conèixer l'autisme ha estat el joc dels "10' x l'Autisme". Està tenint molt èxit entre les entitats de lleure de la nostra ciutat i també va funcionar molt bé amb les persones que van participar a la Festa Major en el Racó Infantil.

Durant tot el dia han fet el joc més de 150 persones. Els adults, arrossegats pels infants, entraven molt bé en el joc. Fins i tot un grup de voluntaris de una altra carpa han passat per jugar amb nosaltres.

Si demà teniu pensat d'anar a la Festa dels Súpers, no dubteu a passar a visitar-nos. Passareu una bona estona i sortireu entenent millor a les persones amb autisme.


Sota la foto de l'estand podeu veure les entitats que ens hem començat a agrupar per fer aquesta Xarxa TEA de Catalunya.


Des del Grup TEA Sant Cugat us animem a participar dissabte en aquest acte a la Casa de Cultura. Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada