EL PROJECTE CINEMA PER A TOTHOM A SANT CUGAT


Aquest projecte és una aposta ferma pel dret d’accés a la cultura de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre de l’Autisme) i els seus familiars i per la igualtat d’oportunitats. Amb la voluntat de fomentar la inclusió, les sessions de “Cinema per a tothom”, pretenen esdevenir una proposta cultural i d’oci normalitzada en el nostre municipi. 

L’objectiu de “Cinema per a tothom” és oferir una activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb TEA. És una sessió de cinema pensada perquè hi hagi un ambient segur i confortable que garanteixi la tranquil·litat dels nens i nenes amb TEA i els seus familiars i amics. 

COM HO FAREM:

• La projecció comença directament, sense tràilers ni anuncis previs
• Hi haurà llum ambient durant tota la sessió
• El volum serà més baix de l’habitual (adaptació sonora a la sensibilitat acústica)
• Es podrà transitar per la sala. Si el nen/a vol sortir de la sessió es trobarà els  monitors de PAIDOS a fora i podrà fer activitats que l’enriqueixin (basades en l’argument o títol de la pel·lícula) i alhora els pares i/o germans podran seguir gaudint de la pel·lícula.
• Està permesa l’entrada d’alimentació externa al cinema
• Les pel·lícules són estrenes de cartellera
Serveis addicionals
• Sala i espais senyalitzats amb pictogrames
• Preparació de material d’anticipació a l’esdeveniment 

QUAN HO FAREM:

Data: Diumenge 28 abril 2019, 12 h

Lloc: CINEMES DE SANT CUGAT (Av. Pla del Vinyet, s/n. Sant Cugat del Vallès)

En aquesta edició la pel·lícula serà: “EL PARQUE MÁGICO”

SiNOPSI:  Un dia màgic, mentre la June corre pel bosc, de camí a casa, descobreix  un vell vagó de la muntanya russa, abandonada i puja sobre d’ell. De cop, la June descobreix que és a Wonderland un parc d’atraccions que havia creat amb la seva imaginació.

Aquí podeu veure el tràiler: .

Sessions següents: 

Diumenge 19 de maig, a les 12 h, projecció de “ MR.LINK” 

Diumenge 23 de juny, a les 12 h, projecció de “TOY STORY 4” 








INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Preu de les entrades:  
• 5 euros, el mateix dia al cinema
• 3,5 euros, reserva anticipada a través de Grup TEA Sant Cugat. (TEA Sant Cugat té disponibilitat per 100 entrades, si se supera, encara que sigui abans del dia de la projecció, el seu preu serà de 5 euros)

Reserva de les entrades: les entrades les podeu reservar clicant a la barra d'inici  per accedir al formulari de reserves. Les reserves es podran fer a partir 1 d'abril.

Recollida de les entrades: s’han de recollir i pagar el mateix dia de la sessió a partir de les 11.15h al mateix vestíbul del cinema

I per últim, agrair la col·laboració de CINEMES DE SANT CUGAT, PAIDOS I L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT que fan possible les sessions de Cinema per a tothom.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada